200px-RTVS - radio patria logo2014. október.28.
A pozsonyi Pátria Rádió október 28-i műsorában a pár hónapja kirobbant ebola járványról beszélgetett a műsorvezető az Afrikát jól ismerő Magyar Afrika Társaság elnökével Balogh Sándorralmeghallgatása ezen a linken.
 
2014. június.04.
A pozsonyi Pátria Rádió június 4-i reggeli műsorában Balogh Sándor a Afrikai-Magyar Egyesület elnöke beszél arról, hogy mi is az a Boko Haram és mi a célja az észak Nigériában tevékenykedő csoportnak? meghallgatása ezen a linken.
 
2012. augusztus.23.
A pozsonyi Pátria Rádió augusztus 23-i műsorában elhangzott műsor vendége Balogh Sándor az Afrikai-Magyar Egyesület elnöke volt.
Téma: Etiópia igazi arca. meghallgatása ezen a linken.
 
2010. szeptember 28.
A pozsonyi Pátria Rádió Reggeli hatos című műsorában elhangzott műsor vendége Balogh Sándor az Afrikai-Magyar Egyesület elnöke volt. Téma a Great Green Wall – Green Sahara és az ehhez kapcsolódó Africa Summit V. - Budapest konferencia.
 
A Pátria Rádióban elhangzott felvétel meghallgatása ezen a linken.



2010. május 25.
A pozsonyi Pátria Rádió Reggeli hatos című műsorában a Nemzetközi Afrika nap alkalmából Balogh Sándort az Afrikai-Magyar Egyesület Elnökét kérdezték Afrika jelenlegi helyzetéről, valamint az Afrikai-Magyar Egyesület Afrikában végzett humanitárius tevékenységéről.
 
A Pátria Rádióban elhangzott felvétel meghallgatása ezen a linken.