Szeretsz mozogni? Már régóta futsz? Esetleg az egyik újévi fogadalmad volt, hogy elkezded? Most itt a lehetőség!

futo

Rendszeres résztvevője vagy a futós rendezvényeknek vagy szívesen ott lennél az egyiken? Szívesen odaállnál egy jó ügy mellé és válnál futó nagykövetté?
Most itt a lehetőség!
Keressük azon lelkes személyeket akik szívesen csatlakoznának adománygyűjtő kampányunkhoz és lennének a Magyar Afrika Társaság Jótékony Futónagykövetei a 2018-as 33. Telekom Viviccitá Városvédő Futáson, amelynek időpontja: április 14-15.
A futás alkalmával az AHU Magyar Afrika Társaság - Mentőszolgálat következő egynapos missziójára gyűjtünk. A két nap során mindenki megtalálhatja a számára ideális távot,hiszen van lehetőség a 2500 méteres sétától kezdve a félmaratonig mindenre. Ha nem egyedül futnátok, arra is van lehetőség: kétféle váltó is van. Szombaton 3x2000 méter, vasárnap pedig a félmaraton kettes vagy hármas váltó.
Ha szívesen csatlakoznál írj egy emailt Zsófinak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre és küldünk neked minden infot a távokról, regisztrációról és az adománygyűjtő kampányról.
A jelentkezéseket folyamatosan várjuk, de ha már most tudod, hogy csatlakoznál, kérünk jelezd, mert ahhoz, hogy az adománygyűjtő felület elindulhasson, szükségünk van az első Jótékony Futónagyköveteinkre! :)
Ne habozzatok, jelentkezzetek! Legyetek a csapatunk része! :)
Együtt tudunk nagyot tenni!