A rendezvénysorozat hetedik alkalommal jelentkezik, és mint minden évben, az AHU standnál idén is várjuk az érdeklődőket.

afex

Az AHU 2018. március 1-4. között idén is kint lesz standjával az Afrika Expo-n. A rendezvénysorozat hetedik alkalommal jelentkezik, és mint minden évben, az AHU standnál idén is várjuk az érdeklődőket.
Az Afrika Expo az Utazás Kiállítással párhuzamosan kerül megrendezésre. Az standnál az AHU munkatársai és önkéntesei szívesen válaszolnak bármilyen kérdésre, és beszélgetnek bármilyen témáról Afrikával, az önkéntességgel, az AHU magyarországi munkájával, és más karitatív tevékenységeivel kapcsolatban. Ha a személyes élmények, tapasztalatok és beszámolók hallatán valaki kedvet kap a civil szférában való ténykedéshez, helyben lehetőség lesz önkéntesnek jelentkezni. Számos afrikai ország szerepel a kiállítók között, a nézelődés mellett a vásárlás, vagy akár az adományozás is a program része lehet.

A kiállítás helyszíne:
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont (1101, Budapest, Albertirsai út 10.), A Pavilon, 111-es standhely, az Utazás Kiállítás egyidejű rendezvénye