Az AHU Magyarországon is sokszor segítette már adományokkal különböző települések rászoruló családjait.

ladbesenyo1

Most a legkisebbeket szem előtt tartva gyűjtést szervezünk, ezúttal 27, Ládbesenyőn élő óvodás és iskolás gyermek számára.
Habár még csak júliusban járunk, az óvoda és iskolakezdés sok nehéz helyzetű családnak okoz már most fejtörést, ezért a Magyar Afrika Társaság mostani gyűjtése során az alábbi adományokat fogadja szeretettel:
Tanszerek iskolakezdéshez: színes ceruza, toll, színes tollak, vonalzó, körző, grafit ceruza, radír, könyvborító, tolltartó, iskolatáska, óvodába kisebb hátitáska, füzetek, rajzlap, gyurma, filctoll, ragasztó stb., tornazsák, tornacipő, benti cipő vagy papucs, kinti cipő, melegítő alsó és felső, zoknik, bugyik, gatyák, tisztasági felszerelés, törölköző, ágyneműhuzat, kispárna, ovis zsákok, egyéb ruházat és cipő iskolába, óvodába.
Amire a családoknak folyamatosan szüksége van, és nehézséget okoz beszerezniük: babakocsi, pelenka, bébi -és gyerekruha.
Bővebb információért írjatok az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!
Előre is hálásan köszönünk minden segítséget!
Együtt tudunk nagyot tenni!