Kedves Tanárok! Kedves Diákok és Szülők!
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket többéves hagyományon alapuló oktatási programunkra.

kezek

2019-ben is folytatódnak afrikai gyerekprogramok a Ko nipa Afrika! – Taníts Afrikáról! oktatási és ismeretterjesztő előadássorozat keretében. A rendhagyó tanítási óráktól kezdve tematikus Afrika-napok szervezéséig bezárólag – igény szerint vállaljuk afrikai témájú programok szervezését.

Hány ország van Afrikában? Kik és milyen körülmények között élnek a világ második legnagyobb kontinensén? Milyenek lehetnek ezek a távoli kultúrák? Milyen ételek, ruhák, ékszerek találhatóak ezeken a tájakon? Milyen szokások, ünnepek jellemzik az ott élők életét? Vagy csak tisztába szeretnétek vele kerülni, hogy melyik állat lehet erősebb: a krokodil vagy a víziló?

Mi szívesen megválaszoljuk ezeket a kérdéseket!

Ha szeretnétek többet megtudni Afrikáról, ha szeretnétek megismerni az önkéntesség szépségeit és nehézségeit, ha szeretnétek afrikai hangszereket kipróbálni vagy csak egy jót játszani, kézműveskedni, akkor megkeresésetekre a Ti iskolátokba is szívesen ellátogatunk.

Részletekért keressétek a program koordinátorát az alábbi email-címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Együtt tudunk nagyot tenni!