Folyamatosan érkeznek a felajánlások hírei szerte az országból

Veszprém (bp) - A Napló és lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága elhatározott szándéka, hogy olvasóink felajánlásait a lehető legjobban hasznosítsa, a pénzfelhasználásának útját nyomon kövesse. Így mindenki láthatja, mire költik adományát.
MESSZIRőL SEGÍTENEK - A Karitáció Alapítvány, az Afrikai-Magyar Egyesület, az Orpheus Állatvédő Egyesület, a Mátrix Alapítvány a Magyar Kármentő Alapba már a katasztrófa utáni napokban befizették szabad forintjaikat. A szegedi és a pesti civil szervezetek ruhaneműt, fertőtlenítőszereket, gumikesztyűt, tartós élelmiszereket, vizet vittek Kolontárra.
RENDőRI SEGÉLY - A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság is gyűjtött. A hajdú-bihari rendőrkapitányság munkatársai tartós élelmiszereket, tisztítószereket, ruhaneműt és palackos vizet adományoztak.
A teherautónyi adományt november 11-én adták át.
HALADÉK - A K&H Csoport a Kolontáron, Devecseren és Somlóvásárhelyen lakó ügyfelek kérésére hat hónapi törlesztési haladékot ad a lakossági hitelekre, ezután az ügyfelek további törlesztéskönynyítési lehetőségek közül is választhatnak. Ha az ügyfelek bankkártyája megsemmisült az iszapáradatban, a fiókokban ugyanolyan feltételekkel vehetnek fel pénzt a számlájukról, mintha bankkártyát használnának. A bank nem számít fel díjat a kártyák letiltására és pótlására vagy a bankszámlakivonatok újranyomtatására. A K&H Biztosító 150 ezer forintos gyorssegélyben részesíti lakásbiztosítással rendelkező ügyfeleit.
A bank munkatársai is gyűjtöttek, a csaknem négymillió forintos összeget a K&H megduplázza.

Aki pénzadománnyal akar segíteni, még átutalhatja a felajánlott összeget

Napló
2010.november 13.

2010-11-13-Naplo