Nem szükséges regisztrálni a PayPal-ra, bankártyával is adományozhatsz.

 

Társaságunk az internet legelterjedtebb és legbiztonságosabb online fizetési rendszerén, a Paypal-on keresztül is fogad támogatásokat. Ha rendelkezel Paypal account-tal támogathatsz bennünket közvetlenül Paypal-en keresztül, de lehetőséged van online bankkártyás adományozásra is.

A Paypal internetes fizetési rendszere – közvetlen bankkártyás tranzakció esetén – a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát teszi lehetővé.

A procedúra technikailag az oldalon lévő Donate feliratú gombra való kattintással kezdhető meg. Ez a PayPal befizetési oldalára fog irányítani, ahol biztonságos bankkártyás tranzakciót hajthatsz végre (az oldal magyar nyelven egyelőre sajnos nem érhető el, így némi angol tudás nem árt).

A további lépések pontokba szedve:
Az adományozás további menete:

Kérjük, az oldal alján töltsd ki az adományozás paramétereit, majd nyomd meg az “Donate” gombot.

Ezt követően átkerülsz a Paypal biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez vagy be kell lépned a Paypal rendszerébe – ha rendelkezel Paypal account-al, ha nem, akkor készítened kell egyet – , és lebonyolítani a tranzakciót, vagy, ha nincs Paypal account-od, a “Continue” linkre kattintva léphetsz be a Paypal bankkártyás fizetést biztosító felületére.
A bankkártyás fizetést biztosító felületen a kártyaadatok megadását követően a “Review Donation and Continue” gombra kattintva indíthatod el a tranzakciót.

A fizetést követően visszatérsz az oldalunkra ahol a tranzakció eredményéről kapsz visszaigazolást.