A hétvégén negyedik alkalommal került megrendezésre a Magyar Afrika Társaság Mentőszolgálatának egészségnapja.

csopkep8

Ópályi, Monor és Pécel után ezúttal a Borsod- Abaúj- Zemplén megyei Szegibe látogattak el az AHU munkatársai és önkéntesei, akikhez ezúttal a HTCC (Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ) dolgozói közül is csatlakoztak. A reggel 9-től délután 4-ig tartó ingyenes szűrővizsgálatokon nyolc állomáson, közel 100 ember vett részt. A gyerekeket és a gyermeklelkű felnőtteket kézműves foglalkozás, játszóház és hangszerbemutató várta.

Hálásan köszönjük lelkes önkénteseinknek, hogy munkájukkal lehetővé tették az egészségnap megvalósulását! Ha a jövőben Te is szívesen becsatlakoznál az AHU Mentőszolgálat szűrővizsgálataiba vagy a kísérő gyerekprogramok megtartásába, akkor az alábbi linken regisztrálhatsz az önkéntes adatbázisunkba, hogy biztosan ne maradj le a lehetőségekről:
http://ahu.hu/hu/kapcsolat/onkentes-regisztracios-lap , http://www.ahumento.hu/

A Magyar Afrika Társaságnál szívügyünk, hogy az afrikai szerepvállalás mellett, lehetőségeinkhez mérten itthon is minél több helyen segíthessünk, ehhez azonban elengedhetetlen a TE segítséged! Kérünk, hogy adományoddal támogasd a programjainkat! Segíts, hogy segíthessünk, hiszen tudod: Együtt tudunk nagyot tenni! Adományodat a következő módokon juttathatod el hozzánk:
http://ahu.hu/index.php/hu/adomanyozas 

Hozzászólások   

# VÁ: Egészségnap Szegiben - AHU MentőszolgálatGaál Zita 2018-07-21 13:20
Hálásan köszönjük, hogy itt voltatok, hogy adtatok magatokból szeretetet, odafigyelést, szóval Áldást :)
Válasz