Dr. Loibl Csaba. Aneszteziológia-intenzív terápia. Pécs, Baranya. Africa: Welcome!

Név: Dr. Paput László PhD.

Több mint 30 éves szakmai gyakorlattal rendelkezem az általános fül-orr-gégészet-, fej- nyaksebészet -, és rekonstrukciós - plasztikai sebészet szakágaiban, mind a diagnosztika-, mind a műtéti ellátás területén.
A hagyományos fül-, orr-, gégészeti műtétek mellett profilom a fej- nyaksebészet, rekonstrukciós és esztétikai plasztikai sebészet, az endoscopos melléküreg sebészet kornak megfelelő műtéti eljárásai, a fülészeti szanációs műtétek, a fej-nyaki onkológiai betegek műtéti ellátása, és a funkció megtartó gége és garat sebészet.
Tagja vagyok a Magyar Fül-, Orr-, Gégeorvosok Egyesületének és a Magyar Onkológusok Társaságának.
Osztályvezető főorvosként dolgoztam Dunaújvárosi Városi Kórház-, majd Budapest MÁV Kórház és Rendelőintézet-, ill. Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Fül -Orr -Gégészeti osztályain.
Postgradualis tanulmányi ösztöndíjakon vettem részt USA -ban több intézetben :
Facial Plastic Surgery Service of Massachusetts Eye and Ear infirmary, Harvard Medical School, Boston. Rush-Presbiterian St. Luke’s Mediacal Center, Chicago, Illinois.
Mount Sinai Medical Center, New York City.
2011-ben SOTE Doktori Iskola PhD tudományos fokozatát szereztem meg.
2011-ben SOTE Egészségügyi Menedzserképző Központban végeztem MSc képesítéssel.
Orosz alapfokú, angol középfokú nyelvvizsgával rendelkezem.

2014-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi karán. Még negyedéves koromban döntöttem a fül-orr-gégészet mellett, a lelkesedésem
azóta is tart. Az évek során egyértelművé vált számomra, hogy fej-nyak onkológiával, fej-nyak sebészettel szeretnék foglalkozni.
Az orvosi missziók mindig érdekeltek, és különösen örülök, hogy lehetőségem nyílik arra, hogy fül-orr-gégészként részt vegyek egy ilyen kiküldetésben. Amikor hallottam
a betegről, aki két országon át utazott, hogy megoperálják, akkor vált még világosabbá számomra, hogy mekkora szükség van a segítségre.