Ha Te is úgy gondolod, hogy a fekete kontinens tele van kiaknázatlan lehetőségekkel, és hogy szükség van ezek felderítésére és fejlesztésére,
Ha Te is hiszel benne, hogy a legapróbb segítség is hatalmas változást tud okozni,
Ha megismernél új embereket és kipróbálnád magadat új helyzetekben,
Ha tetszenek céljaink, lelkes vagy és szívesen segítenél nekünk önkéntesként ,akkor olvasd el felhívásainkat és jelentkezz a számodra legszimpatikusabb feladatkörre!
Akkor is jelentkezz bátran, ha abban még nem vagy biztos, hogy pontosan mit szeretnél csinálni, de abban igen, hogy szívesen segítenéd csapatunkat, azt, hogy miben majd segítünk eldönteni!
Afrikai és itthoni feladatokra egyaránt várjuk az önkéntesek jelentkezését!

„Felhívás Afrikai önkéntes munkára”
„Felhívás itthoni önkéntes munkára”

Jelentkezéshez kéjük, tölsd ki az alábbi jelentkezési lapot!  (Ha a regisztrációs adatlap beküldése valamely oknál fogva sikertelen, esetlen nem működik a regisztrációs felület, az innen letölthető táblázatot kitöltve küldd el az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..)

Önkéntes regisztrációs lap
Kérjük töltse ki a szükséges mezőket! ( AHU adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-84054/2015. ) (Ha a regisztrációs adatlap beküldése valamely oknál fogva sikertelen, esetleg nem működik a regisztrációs felület, az alábbi oldalról letölthető táblázatot kitöltve küldd el az info@ahu.hu-ra.) http://ahu.hu/images/Önkéntes adatlap.xlsx
Személyes adatok
Egészségügyi kérdések
Select file...
Gyakorlati kérdések
Kapcsolati adatok

A jelentkezéseket folyamatosan várjuk, összesítésük után egy személyes beszélgetésen, azt követően pedig egy felkészítésen vesznek részt a jelentkezők.

Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal!